Aici si Acum

 

       

In fiecare moment, indiferent unde te afli, este Acum si nimic nu schimba asta.

In lumea in care traim, ceasul, calendarul si agenda sunt instrumente necesare si nelipsite, care transpun dimensiunea timp in planuri si actiuni concrete. Ne responsabilizeaza, ne dau sens, repere si control. Asta pana cand ajung sa preia  controlul asupra noastra, pana cand ajungem sa uitam ca nu traim vesnic si ca Timpul ramane total indiferent la felul in care il folosim, planificam, sau risipim.

A trai in prezent nu inseamna sa nu-ti faci planuri. A trai in prezent inseamna sa planifici constient si sa traiesti constient fiecare etapa a planului tau.

Cand crezi ca timpul iti scapa printre degete, e momentul sa te reconectezi la prezent. Iar beneficiile sunt multiple: nivelul tau de stres scade, atentia si concentrarea cresc, mintea si corpul se calmeaza, apar evidente solutii pe care nu le vedeai, devii constient de tine si de faptul ca existenta ta este mai mult decat un ghem de probleme.

Ca in orice domeniu in care vrei sa-ti dezvolti abilitati si aici ai nevoie de informatie, exercitiu si consecventa. Atelierul Aici si Acum iti ofera doua ore de invatare si antrenament pentru a savura beneficiile prezentului.
   

Oricand vei alege sa incepi, va fi Acum.

Atelierul se organizeaza in format deschis, dar si in house in compania ta.

Pentru detalii, contacteaza-ne