BRIEFCASE DEVELOPMENT TECHNOLOGY (BDT)

Abordarea noastra in antrenarea echipelor si consolidarea de competente

 

Briefcase Development Technology (BDT) isi propune abordarea EXCELENTEI in formarea si dezvoltarea de competente. Este o abordare integrata in lucrul cu echipe, cu scopul de a produce rezultate inca din timpul programului.

Modelul 70-20-10 in practica:

    

BDT se construieste ca program personalizat, plecand de la obiectivele companiei si rezultatele asteptate.  Printr-o diagnoza adecvata a nevoilor de dezvoltare, individuale si de echipa, precum si prin proiectarea de sesiuni de training menite sa dezvolte abilitatile si competentele cerute, se construieste baza informationala necesara.

Consolidarea abilitatilor si producerea de rezultate efective, se realizeaza prin temele practice, workshop-urile de prezentare a rezultatelor, sau prin sesiuni de antrenament 'on the job', care urmeaza sesiunilor de training.

La solicitarea clientului, participantii care demonstreaza excelenta pe parcursul programului, pot fi selectati si inclusi intr-un program de formare ca mentori interni, putand fi ulterior implicati in multiplicarea rezultatelor in interiorul companiei si follow up-ul programului, fara a mai fi necesara interventia trainerilor nostri.

Pentru ca un program BDT este o constructie orientata spre rezultate practice, in plan personal si organizational, includerea intr-un astfel de program implica din partea participantilor un grad inalt de responsabilitate asupra parcurgerii fiecarei etape si asupra rezultatelor obtinute.