DEZVOLTARE MANAGERIALA & LEADERSHIP

Programele noastre de dezvoltare manageriala, prin abordarea BDT, determina atat achizitia de informatie si tehnologii manageriale actuale, cat si punerea in practica a acestora in mod constient si orientat spre rezultatul concret. Oricat de eficienta va fi o sesiune de training, aceasta nu va produce rezultate automat, deoarece achizitia de informatie nu implica in sine si punerea in practica. De aceea, prin actiuni practice, construim in jurul trainingului un cadru controlat de dezvoltare de competente, in care participantii sa aplice cunostintele si sa isi masoare progresele obtinute.

 Modele de leadership actuale bazeaza succesul liderilor pe un salt de la constiinta manageriala la contiinta de lider. Intelegerea si asumarea propriilor nevoie de dezvoltare, standardele ridicate raportate propriei persoane, aplecarea sa atat catre sarcina, cat si catre oameni, deschid managerului calea spre leadership. Programele noastre de leadership isi propun sa realizeze acest salt comportamental si in constiinta manageriala si sa dezvolte lideri capabili sa conduca prin influenta, sa inspire si sa isi motiveze echipele pentru teluri inalte. pentru aceasta utilizam metode de training, dar si de coaching, mentoring si teme practice, care sa permita rezultate masurabile.

ABORDAREA NOASTRA

Orice afacere incepe cu o idee si cu o mana de oameni inimosi, care cred in ea suficient ca sa ii dea viata. Pe masura ce afacerea creste, nevoile de structura, planificare, organizare si control sporesc, iar structura initiala devine incompatibila cu noile cerinte. Angrenajul simplu de la inceput, devine o structura ierarhica si relationala complexa, o organizatie ale carei functiuni sunt in permanenta transformare si adaptare la mediu. Experienta pe care echipa noastra a acumulat-o in peste10 ani in piata de training, precum si studiile realizate in aceasta perioada pe companii din variate industrii, evidentiaza impactul pe care transformarile economice majore, care au marcat inceputul de secol 21, il au asupra paradigmelor manageriale.