DR. PHARMA

Nu lasa competitia sa te descurajeze, farmacia ta trebuie sa fie prima alegere a pacientilor! Aceasta sectiune se adreseaza cu precadere retelelor de farmacii si farmaciilor independente.

DE CE SA LUCREZI CU NOI?

Intr-un mediu puternic concurential, farmacia ramane locul in care oamenii intra cu speranta si trebuie sa plece cu solutii si sa revina cu incredere. Profesia de Farmacist aduce nobletea si expertiza, iar noi aducem antrenamentul atitudinii si abilitatilor personalului in arta consilierii, atragerii si fidelizarii unui numar crescut de pacienti. Ne recomanda rezultatele si experienta. Am rafinat in timp un pachet de servicii orientate spre dezvoltarea personalului din farmacii in relatia cu pacientul si promovarea Excelentei, ca standard al serviciilor catre pacienti.

DE 12 ANI EXPERTUL FARMACIEI TALE

Cum am ajuns aici?

1. Peste 3000 de ore de training livrate in sala si in farmacie (on the job) 2. In decurs de 10 ani am dezvoltat metodede antrenament si dezvoltare a competentelor personalului, implementate la nivel de retea de farmacii, cat si la nivelul managementului 3. Cunoastem structura portofoliului de produse dintr-o farmacie si modalitatile de a le oferi pacientilor, stim cum se intampla lucrurile atat in fata, cat si in spatele tarei 4. Intelegem psihologia, particularitatile si etica profesiei de farmacist, in contextul comercial actual 5. Trainerii nostri antrenati in domeniul pharma au experienta de a raspunde cerintelor si obiectivelor de dezvoltare a personalului din farmacii si de a contribui la performanta acestora, prin abordari completa adaptate 6. 'Reteta' noastra de excelenta a serviciilor in farmacie poate genera schimbari mentale si comportamente benefice in relatia cu pacientul, cu impact pozitiv in cresterea vanzarilor si fidelizare, daca este aplicata continuu si corect si daca beneficiaza de suportul managementului

Iti doresti ca pacientii sa stie ca au intrat in farmacia TA si nu doar intr-o farmacie? Iti doresti ca brandul tau sa fie asociat cu EXCELENTA in consilierea si serviciile oferite pacientilor? Iti doresti sa ISI DOREASCA sa revina? Cum faci sa se intample toate astea?

DIFERENTIAZA-TE PRIN SERVICII!

Campaniile de marketing sunt costisitoare. Atunci cand brandul este de renume, dar oamenii nu se ridica la standardul promovat de brand, pacientul simte. Piata este tot mai sensibila la servicii, iar serviciile sunt produse cu si de catre oameni.

Companiile, din diverse motive, se tem sa investeasca in oameni si inca se grabesc sa considere aceasta investitie un cost. Din teama ca nu ii va poutea retine, sau din comoditatea de a le cere sa aplice ceea ce au fost antrenati prin training sa faca, este mai simplu sa ne plangem ca oamenii nu performeaza, ca in alte retele lucrurile stau mai bine...

Oamenii sunt o resursa pe care compania deja o detine, de ce sa nu investesti in ei? Este investitia cu cel mai bun raport cost/beneficiu si cu rezultatele cele mai solide si durabile rezultate in timp.