HOGAN ASSESSMENTS

Despre HAS

Peste trei decenii de experienta in reducerea dramatica a fluctuatiei de personal, retentia si dezvoltarea talentelior si puternic impact asupra leadershipului, recomanda organizatiilor instrumentele Hogan, ca suport binevenit in deciziile privind capitalul uman. Sustinute de cea mai mare si mai completa plaja de cercetare (inclusiv populatia din Roamnia), evaluarile Hogan fac predictibila performanta la locul de munca, precum si circumstantele posibile de esec. Este recomandabila utilizarea lor in procesele de selectie (HoganSELECT), dezvoltare (HoganDEVELOP), planuri de succesiune si leadership (HoganLEAD), optimizarea performantelor de echipa (HoganTEAM). Utilizam cu succes bateria Hogan, in cadrul programelor BDT care le organizam, ca instrument initial de diagnoza a nevoilor, pe care ne bazam constructia ulterioara a programului.


Profilul de Personalitate Hogan (HPI)

Evidentiaza punctele forte si abilitatile care faciliteaza dezvoltarea carierei profesionale. HPI este standardul in domeniu pentru masurarea personalitatii in relatie cu performantele profesionale (compatibilitatea cu postul). Evaluarea HPI este relevanta in raport cu un anumit post - scorurile scazute sau ridicate pot fi puncte forte in anumite contexte profesionale sau zone de dezvoltare in functie de solicitarile postului. HPI este un indicator pentru orientarea de cariera, functie de personalitate si potentialul personal (vanzari, management, leadership, servicii, etc), pentru stabilitatea si loialitatea persoanei si poate oferi date despre efectele pe care le poate avea in echipa.


Profilul de Dezvoltare Hogan (HDS)

Identifica tendinte comportamentale ascunse, care apar sub presiune si in conditii de stres sau oboseala si care pot duce la esec profesional. Atunci cand sunt sub presiune, cele mai multe persoane vor afisa anumite tendinte contra-productive sau factori de risc (care nu apar in conditii obisnuite de lucru) si care pot avea impact negative asupra performantelor. Evaluarea HDS este extreme de utila si este singurul instrument adaptat pentru mediul de business care masoara aceste tipare comportamentale disfunctionale.


Profilul Motivatiilor, Valorilor si Preferintelor (MVPI)

Identifica compatibilitatea intre factorii motivatori personali si cultura organizationala si indica in ce tipuri de posturi si medii profesionale o persoana va fi cel mai motivata sa lucreze. Evaluarea MVPI este utila pentru a pune in lumina ariile de compatibilitate si conflict intre interesele personale si obiectivele companiei, precum si intre membrii unei echipe.


De ce HOGAN?

Instrumentele HOGAN reprezinta un indicator de acuratete si fundamentare in luarea deciziilor privind: selectia candidatului optim in procesul de recrutare, dezvoltarea individuala si de echipa, planurile de succesiune, nevoile de instruire, procesele de schimbare organizationala, dezvoltarea leadershipului

 

 

 

 

 

MODELE DE RAPOARTE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advantage (HPI)
Career (HPI)

Insight (HPI)

Insight (HDS)

Interpret (HDS)

Insight (MVPI)

Compass (MVPI)
Manage (HPI)
Leadership Potential (HPI)
Leadership Challenge (HDS)
Leadership Values (MVPI)

 

 Partener