Ilie Negroiu

Senior Consultant & Trainer

 

 

     

 

   

 

Professional Diploma in Management Open University Business School UK, evaluator de proiecte acreditat ANC, formator si formator de formatori acreditat ANC, acreditat Human Synergistics USA ca si consultant in dezvoltare organizationala, project manager acreditat ANC.

Domenii de expertiza: dezvoltare si implementare de programe de training si consultanta, analiza financiara si dezvoltare de de afaceri, scriere si management de proiecte finantate din fonduri structurale, elaborare de planuri de afaceri, analiza cost beneficiu, evaluare de proiecte si planuri de afaceri.

Cu o cariera de 20 de ani in consultanta pentru dezvoltare de afaceri si finantari, a intrat in acest domeniu in 1996, ca Director de Operatiuni in cadrul CRIMM (Centrul Roman pentru IMM) si a continuat ca Manager Consultanta al CODECS si apoi Director in cadrul Fundatiei CODECS, pana in anul 2014. In prezent, activeaza ca si Senior Consultant in managementul proiectelor finantate din fonduri structurale (POR, PO CU, PNDR).

Ilie a facut parte din echipele de implementare a 12 proiecte europene si a fost evaluator independent si expert financiar pentru programele POS DRU si POS CCE.

Autor/coautor de programe de training in domeniile: managementul proiectelor, management financiar, decizii financiare strategice, plan de afaceri, scrierea, implementarea si managementul proiectelor europene, management strategic, dezvoltare antreprenoriala.

A livrat numeroase programe de consultanta si training in Romania si Kazahstan.