Olivia Podobea

Senior Trainer

 

 

                      

  Facebook             Linkedin

                                                 

 

 

Certificare Dale Carnegie România, Certificat Trainer TUT Thuringen, Certificat de formator CNFPA  România, Executive Coach Diplomă – Academy of Executive Coach UK, Certificat consultant acreditat BELBIN TEAM ROLES UK, absolvent al Facultății de limbi și literaturi străine din cadrul Universității București, specializarea engleză-franceză.

Domenii de expertiză: consultantă în domeniul evaluării și dezvoltării resurselor umane, comunicare generală, comunicare de tip ESPERE, management , leadership, antreprenoriat, dezvoltare de echipă (metodologia BELBIN TEAM ROLES). 

În prima parte a carierei a activat în învățământul privat din București ca director de școli private. În 2007, a intrat în zonă antreprenorială , deschizându-și propria firmă  în domeniul recrutării de personal educațional și training, prima din țară cu acest specific la acel moment. Ulterior, și-a extins operațiunile în zona corporate, dezvoltând diviziile de recrutare de personal și de training pentru corporații.

Moderator Business Days, Olivia este și membru al principalelor asociații de afaceri din Brașov – Pro Afaceri și Asociația Femeilor de Afaceri din Brașov (AFAFCI). 

Din anul 2009, Olivia și-a dedicat o mare parte a activității carierei de trainer, acumulând un portofoliu impresionant de clienți printre care se numără: 

Hervis Sports & Fashion, C&A România, Deichmann România, Galeria Real, Otter România, Martifer România, Turbomecanica S.A., Stirom S.A., TBI CREDIT IFN, Multicom Zalău, Policolor S.A., Praktiker România, Erbasu S.A. Velpitar S.A., Velrom S.A, MM Product , Silcotub Zalău s.a.